Koreaans BBQen bij Allegaartje in Rotterdam

Koreaans BBQen bij Allegaartje in Rotterdam

Een Super leuke blog over Koreaans BBQen bij Allegaartje!! Bedankt Elize010! Gezellig dat jullie er waren!

‘Dit weekend bracht ik weer eens een bezoekje aan het Oude Noorden in Rotterdam. Het was ondertussen misschien een klein jaartje geleden dat ik er voor het laatst was en inmiddels is er weer van alles veranderd. Toen ik op de Zwaanshals liep zag ik één van die nieuwe zaken, namelijk Allegaartje. Een Koreaans restaurant waar je ook terecht kunt voor Korean BBQ.

In Azië is het al jaren ontzettend populair om een avondje Koreaans te barbecueën. En dat is logisch, want het is ook een hele gezellige en lekkere manier van eten. Korean BBQen lijkt eigenlijk heel erg op gourmetten, je legt namelijk ook stukjes vlees op een hete plaat. Het verschil is alleen dat de plaat wordt verwarmd met kolen. De ingrediënten en de manier van eten verschillen natuurlijk ook van de Hollandse gourmet. Je grilt gemarineerd vlees en eet dat vervolgens in een wrap van sla met wat ingemaakte groenten en een pittige saus.’

Lees hier de hele blog!

Wil je ook Koreaans BBQen bij Allegaartje, reserveer hier een tafel