Catering

Allegaartje Catering Zonder Wielen is precies hetzelfde bedrijf maar dan zonder caravan. Het komt natuurlijk wel eens voor dat er geen plek is voor onze mooie Tenca Ten Cate Deluxe, voor ons is dat geen probleem. Natuurlijk gaan wij het liefste op pad met onze bolide maar snappen ook dat dit niet altijd kan of niet altijd handig is. Vaak nemen we dan een tafel mee en kleden deze dan mooi aan in de stijl van onze caravan. Allegaartje Catering Zonder Wielen neemt namelijk graag de sfeer mee van onze caravan, zo zullen wij leuke jaren 60 decoratie meenemen en natuurlijk leuke Koreaanse spulletjes om de boel mooi mee aan te kleden. Wij hechten veel waarde aan het plaatje en vinden het belangrijk dat alles klopt zowel in smaak als uitstraling.

Allegaartje Catering Zonder Wielen verzorgd bijvoorbeeld lunches voor bijeenkomsten maar kunnen ook gewoon bij jouw thuis in de keuken aan de slag voor een lekker maaltje. Heb je bijvoorbeeld een familie feest of receptie op locatie of thuis dan komen wij gewoon bij je langs. Allegaartje verzint dan een leuk toepasselijk menu wat goed bij het feest aansluit! Een menu die we goed met je zullen doorspreken en wat natuurlijk ook aan al jouw wensen voldoet.

Of wil je bijvoorbeeld dat er alleen hapjes bezorgd worden op je verjaardag of dat er lekkere hapjes worden bezorgd bij een bedrijfsfeest? Ook dat is voor ons geen probleem! Heb je een leuk idee maar vraag je jezelf af of het wel mogelijk is? Neem dan contact met ons op. Ook Allegaartje Catering Zonder Wielen denkt namelijk graag met je mee.

 

Catering zonder wielen - Taart-1

 

Catering zonder wielen - Cake-01

Catering zonder wielen - Beach-Breda_09