Allegaartje Catering Op Wielen

Allegaartje Catering Op Wielen gaat natuurlijk het liefst op pad met de mooie Tenca Ten Cate Deluxe. Je zult ons vast een keer tegen komen in de buurt van Rotterdam, op een festival of misschien zie je ons wel ergens in een tuin staan.
Allegaartje Catering Op Wielen hecht erg veel waarde aan het plaatje. We doen zoveel mogelijk ons best om dit compleet te maken. Bij ons moet alles kloppen. De smaak, de uitstraling en de sfeer, daar draait het om en op. Zo proberen we ons menu telkens uit te breidden en aan te passen zodat er voor ieder wat wils is en gebruiken we zoveel mogelijk biologische en/of fair trade producten. Ook blijven wij graag hangen in je gedachte als je iets bij ons hebt gekocht of als je ons hebt ingehuurd. Wij kleden dan ook graag de boel op een leuke manier aan, inclusief onszelf!

Catering 

Je kunt Allegaartje Catering Op Wielen bijvoorbeeld inhuren voor feesten, partijen, bijeenkomsten, openingen en borrels. Er zijn tal van mogelijkheden. Zo kunnen we bijvoorbeeld vanuit de caravan een heerlijk soepje uitserveren met Kimbap (Koreaanse Sushi). Maken we heerlijke mandu’s (Koreaanse dumplings) of ga je dan toch voor een Pajeon ( Koreaanse pannekoek met lente-ui)? Misschien ben je helemaal niet zo oosters ingesteld en wil je bijvoorbeeld ouderwets draadjesvlees, gevulde eieren, een lekkere muffin of een gemberkoekje? Heb je nou iets wat niet dit rijtje staat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan bijna voor alles open en bovendien denken we graag met je mee. Je kunt contact met ons opnemen via het contact formulier op de site!

Heb je nou geen plek voor een caravan?
Wij hebben ook nog een leuke oldtimer mini gazelle fiets waar we bijvoorbeeld heerlijke chocolademelk en koekjes mee rondbrengen. Leuk als stop tijdens een heerlijke wandeling, een picknick in het park of een lekkere fietstocht.

Heb je ons portfolio al gezien? Bekijk deze hier!

Allegaartje Catering Op Wielen - Magneetfestival

Allegaartje Catering Op Wielen - Midzomergracht Festival

Allegaartje Catering Op Wielen - Korean BBQ Fenix Food FactoryAllegaartje Catering Op Wielen – Korean BBQ bij de Fenix Food Factory