Betekenis ‘ allegaartje ‘
al·le·gaar·tje (het; o; meervoud: allegaartjes)
1 – mengelmoes

Allegaartje Catering Op Wielen is een mengelmoes waarbij de Koreaanse keuken centraal staat. Waar een eitje niet geschuwd wordt en waar geprobeerd wordt zoveel mogelijk biologische en/of fairtrade producten te gebruiken. Bij ons gaat liefde door de maag, gebeuren er spannende dingen en is het altijd gezellig! Met onze caravan staat de tijd eventjes stil in de jaren 60, komen er heerlijke geuren uit ons raam en laten wij je met een voldaan gevoel naar huis gaan!

Allegaartje Catering Op Wielen verzorgd de catering vanuit een oldtimer caravan die gebouwd is door J & I Ten Cate in Almelo. De caravan (een Tenca ten Cate Deluxe) stamt uit de periode 1959 – 1962 en dit maakt onze caravan toch wel uniek. We hebben de caravan deels zelf opgeknapt en het nodige laten aanpassen. Zo zit er nu een uitgifteblad in, 2 koelkasten en zijn er diverse stroompunten aangelegd. We hebben het plafond behangen met vloeibaar behang wat erg goed past bij de caravan en bovendien biologisch afbreekbaar is. Klik hier voor foto’s van de restauratie.

Ons streven voor de toekomst is om de caravan zo selfsupporting mogelijk te krijgen. Als voorbereiding hiervoor hebben we er een accu in laten zetten die ook geschikt is om zonnepanelen op aan te sluiten. In de toekomst willen we meer met zonne-energie gaan werken.

Op ons logo staat het al! We love festivals! Wij staan graag op festivals dus heb je een tip aarzel dan niet en mail het ons. Dan zijn wij je eeuwig dankbaar! Ook voor kleine verzoekjes kun je bij ons terecht. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld ook lunches, bakken muffins voor je verjaardag, maken heerlijke gerechten voor je huwelijksreceptie of knutselen lekker hapjes in elkaar voor een borrel. Bij Allegaartje Catering Op Wielen zijn er genoeg mogelijkheden!

Nieuwsgierig?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Caravan-01