Koreaans restaurant in Rotterdam Noord

Korean Food by Allegaartje is ons Koreaans restaurant in Rotterdam Noord. Van woensdag tot en met zaterdag kun je wekelijks aanschuiven voor de Korean BBQ. Maar natuurlijk ook voor de Dolsot Bibimbap, Spicy Chicken en andere Koreaanse lekkernijen. We serveren heerlijke Rotterdamse bieren en gekke Aziatische drankjes in een gezellige informele sfeer!

Crowdfunding

Allegaartje Catering Op Wielen is er nu ook zonder wielen! Dankzij een geslaagde crowdfundcampagne openden Janneke Hyo Sun en Valentijn, op 1 mei 2016, de deuren van hun Koreaans restaurant ‘Korean Food by Allegaartje’ in Rotterdam Noord.

De Koreaanse keuken is Hot! Zij wisten het al.

Jaren geleden was er slecht een enkel Koreaans restaurant te vinden in Rotterdam. Daarom reizen Janneke en Valentijn al sinds 2013 rond in hun Tenca Ten Cate uit 1961. Daarmee maakten zij menig festivalbezoeker blij met hun Koreaanse lekkernijen. Hun doel? De Koreaanse keuken op de Nederlandse kaart zetten, en met succes. “De Koreaanse keuken wordt steeds bekender. Je hebt nu zelfs in sommige supermarkten al Koreaanse producten” , aldus Janneke en Valentijn. Tegenwoordig komt er bijna jaarlijks een Koreaans restaurant in Rotterdam bij, ook buiten Rotterdam.

Sfeer

Heb jij wel eens de caravan van Allegaartje Catering Op Wielen gezien? Dan weet je al een beetje welke sfeer je kunt verwachten. In het Koreaans restaurant van Allegaartje in Rotterdam verwelkomen zij je in hun sfeervolle huiskamer. Het restaurant is knus ingericht met allerlei jaren ‘60 en Koreaanse spulletjes. Kortom een Allegaartje. Op de achtergrond draait heerlijke jaren ‘60 muziek. Verwacht een gemoedelijke sfeer, lekker eten en heerlijke bieren voor een mooie prijs. Jaarlijks staan er ook nog leuke evenementen in de planning. Deze worden aangekondigd via de  facebook event pagina. Deze kun je ook vinden in de agenda van deze website. Agenda

Het menu van het Koreaans restaurant in Rotterdam

Bij ‘Korean Food by Allegaartje’ in het Zwaanshals serveren zij Koreaanse streetfood hapjes zoals 김밥 Kimbap (Koreaanse ‘sushi’). Maar ook 만두 Mandu’s (Koreaanse dumplings) en 파전 Pajeon (Koreaanse pannenkoek). Naast de kleinere hapjes kun je ook voor een volledige maaltijd terecht. Schuif gezellig aan voor de 불고기 Bulgogi (Koreaanse BBQ) waarbij je zelf aan de slag gaat door heerlijk gemarineerd vlees te grillen. En die je met allerlei Koreaanse bijgerechten tot je eigen pakketje kunt samenstellen. Wil je niet zelf grillen dan kun je ook nog de 비빔밥 Dolsot Bibimbap nemen. Dit is een sissend heet stenen potje met rijst, gehakt, groentjes en een pittige saus. Daarnaast kun je de meeste gerechten ook af komen halen, bovendien worden er heerlijke bieren uit Rotterdam en Koreaanse drankjes geschonken.

Wel raden wij je aan om een tafel te reserveren i.v.m. het beperkte aantal tafels. Een tafel  reserveren doe je hier!. Heb je andere vragen? Stuur dan een mail naar info@allegaartje-catering.nl!

Ga dus snel langs en schuif gezellig aan bij ons Koreaans restaurant in Rotterdam.

Koreaans Restaurant in Rotterdam