Het Begin

Het begon allemaal met een droom. We zagen een hele gave oldtimer comet caravan die helemaal opgeknapt was. Op 19 april 2013 mochten we een kijkje gaan nemen bij de comet caravan maar de caravan bleek helaas al verkocht te zijn. We hadden ons idee uitgelegd aan de verkoper van de caravan en hij wist nog wel een caravan voor ons die perfect bij onze ideeën aansloot. Hij kwam met een andere oldtimer caravan van Nederlandse makelarij. We waren direct verliefd op deze caravan en we wisten dat we deze gewoon moesten hebben! We keken door de viezigheid heen en zagen mogelijkheden om deze caravan voor de catering te gebruiken. Festivalletjes af om mensen te verblijden met heerlijke lekkernijen, dat leek ons wel wat. We werden steeds enthousiaster en kregen veel meer ideeën. Ook de verkoper van de caravan dacht erg goed mee om de nodige aanpassingen te doen maar de caravan in eren te houden. We hadden een deal gesloten en konden eigenlijk niet geloven dat we gewoon een caravan gekocht hadden.

 

Allegaartje is een mengelmoes waarbij de koreaanse keuken om de hoek komt kijken. Waar een eitje niet geschuwd wordt en waar geprobeerd wordt zoveel mogelijk biologische producten te gebruiken. Bij ons gaat liefde door de maag, gebeuren spannende dingen en is het gezellig! Allegaartje verrast je met haar smaken en lekkernijen en laat je met een voldaan gevoel naar huis gaan.

Restauratie

De caravan (een Tenca van J & I Ten Cate te Almelo) zag er nog erg goed uit, alleen aan de binnenkant moest het nodige gebeuren. De verkoper had al verschillende caravans opgeknapt dus we besloten hem het meeste te laten doen en zelf ook mee te helpen. De binnenkant was namelijk erg muf en het schilderwerk was gaan bladderen en zag er vies uit. We hebben de hele binnenkant opgeschuurd, schoongemaakt en opnieuw behangen met vloeibaar behang.

Alles is nagekeken, gas, elektriciteit, en er zijn de nodige slimme trucjes bedacht om de bank / bed om te toveren naar een toonbank. Ook werd er een mooie inklaptafel gemaakt met behoorlijk wat ruimte. Gave wieldoppen werden aangebracht, mooie achterlichten en er werd gepoetst, geschilderd, gespoten kortom een hele klus waarvan de eer toch naar onze verkoper Pieter gaat.

 

Nieuwsgierig?
Neem contact net ons op via info@allegaartje-catering.nl

 

ALL_collage_lang