Menu

Korean Food by Allegaartje

Korean Food by Allegaartje is onze nieuwe vaste locatie waar je voortaan wekelijks terecht kunt, voor Koreaanse lekkernijen, heerlijke Rotterdamse biertjes, gekke Aziatische drankjes, Jam sessies en thema avonden!

Korean Food by Allegaartje

Allegaartje Catering Op Wielen is er nu ook zonder wielen! Dankzij een geslaagde crowdfund-campagne openden Janneke Hyo Sun en Valentijn, op 1 mei 2016 de deuren van hun nieuwe vaste zaak ‘Korean Food by Allegaartje’ in de Zwaanshals 277A te Rotterdam.

De Koreaanse keuken is Hot! Zij wisten het al.

Sinds 2013 reizen Janneke en Valentijn al rond in hun Tenca Ten Cate uit 1961 en maakten zij menig festivalbezoeker blij met hun Koreaanse lekkernijen. Hun doel? De Koreaanse keuken op de Nederlandse kaart zetten, en met succes. “De Koreaanse keuken wordt steeds bekender, je hebt nu zelfs in sommige supermarkten al Koreaanse producten” , aldus Janneke en Valentijn.

Sfeer

Als je de caravan van Allegaartje Catering Op Wielen kent, dan weet je al een beetje welke sfeer je kunt verwachten in hun nieuwe zaak. Met een knipoog naar hun caravan uit 1961 verwelkomen zij je in hun sfeervolle huiskamer die knus is ingericht met allerlei jaren ‘60 en Koreaanse spulletjes. kortom een Allegaartje. Op de achtergrond draait heerlijke jaren ‘60 muziek wat soms afgewisseld wordt met rock avonden. Verwacht een gemoedelijke sfeer, lekker eten en heerlijke bieren voor een mooie prijs. Er staan ook nog leuke events in de planning. Zo worden er jam sessies en gekke thema avonden georganiseerd. Deze worden aangekondigd via hun facebook event pagina en op de website. www.allegaartje-catering.nl

Menu

Bij ‘Korean Food by Allegaartje’ in de Zwaanshals serveren zij Koreaanse streetfood hapjes zoals 김밥 Kimbap (Koreaanse ‘sushi’), 만두 Mandu’s (Koreaanse dumplings) en 파전 Pajeon (Koreaanse pannenkoek). Naast de kleinere hapjes kun je ook voor een volledige maaltijd terecht. Schuif gezellig aan voor de 불고기 Bulgogi (Koreaanse BBQ) waarbij je zelf aan de slag gaat, door heerlijk gemarineerd vlees te grillen en die je met allerlei Koreaanse bijgerechtjes tot je eigen pakketje kunt samenstellen. Wil je niet zelf grillen dan kun je ook nog de 비빔밥 Dolsot Bibimbap nemen. Dit is een sissend heet stenen potje met rijst, gehakt, groentjes en een pittige saus. Daarnaast kun je de meeste gerechten ook af komen halen en worden er lekkere Rotterdamse bieren en Koreaanse drankjes geschonken.

Wel raden wij je aan om een tafel te reserveren i.v.m. het beperkte aantal tafels. Een tafel  reserveren doe je hier!. Heb je andere vragen? Stuur dan een mail naar info@allegaartje-catering.nl!

Ga dus snel langs en proef ‘Korean Food by Allegaartje’.

Logo-Pand