Menu

Korean BBQ

불고기 Bulgogi (Korean BBQ)

De Korean BBQ, wat is dat nou precies? De Korean BBQ (불고기 Bulgogi) is in Korea erg populair. Letterlijk vertaald betekent 불고기 (Bulgogi) vuurvlees, dit woord wordt ook gebruikt om verschillende soorten aan te geven zoals dak bulgogi (kip) en dweji bulgogi (varken). In Korea is het ook de gewoonte om elkaar te voeren om er zeker van te zijn dat je vrienden en/of familie met een volle buik naar huis gaan. Een mooie manier van eten en delen vinden wij.

Allegaartje Catering Op Wielen verzorgd natuurlijk ook de Korean bbq, dit kan op locatie, informeer naar de mogelijkheden. Je gaat bij ons zelf aan de slag door heerlijke 등심 (beef) te grillen, vervolgens pak je een blad sla, doe je hier wat rijst in en combineer je dit met allerlei Koreaanse bijgerechtjes (반찬, Banchan) tot je eigen Koreaanse pakketje.

Vaste Locatie!
Je kunt wekelijks, van woensdag t/m zaterdag, bij ons komen bbqen in onze vaste zaak (Zwaanshals 277A). Wel raden wij je aan om een tafel te reserveren i.v.m. het beperkte aantal tafels. Een tafel voor de bbq reserveren doe je hier!. Wil je van de kaart eten maar ook een tafel reserveren? Dan kan dat ook.

 

Wat krijg je allemaal bij de Korean BBQ?
밥 – Rijst
김치 – Kimchi (ingemaakte chinese kool)
등심 – Beef (200 gr. p.p.)
오이무침 – Pittige komkomer
가지 – Gebakken aubergine
김구이 – Geroosterde zoute zeewier
무쌈 – Ingemaakte rettich met appel azijn
상추 – Sla

Kosten? €26,- p.p.

Bron: NRC

Wil je meer informatie over de mogelijkheden?

Neem dan contact met op met Allegaartje Catering Op Wielen via ons contact formulier.